Om oss

Grotgun-selskapet ble grunnlagt i 2006, og hovedoppgaven var å introdusere denne unike sporten til den gjennomsnittlige «dødelige». Den ble grunnlagt av to erfarne entusiaster: Rafał Jarosz i Wiesław Sioda. Deres hovedformål er blitt – å spre denne form for aktiv fritid blant amatører med sterke inntrykk og derved vende seg til den generelle troen på at det er en «underholdning» reservert eksklusivt for uniformerte tjenester eller idrettsutøvere.

Grotguns tilbud er rettet mot de organiserte turistgruppene og enkeltpersoner. Skyting er den perfekte ideen til å organisere en forretningsarrangement. Med denne disiplinen kan du enkelt se hvilke av dine ansatte som er veldig fokuserte – for dette er det som gjør en person til en god skytter. Skytevåpen er en ideell form for underholdning for enkeltpersoner – gir en enkel måte å stresse ned, glemme hverdagen, og lære ydmykhet og jakten på perfeksjon.

Grotgun selskaper tilbyr et bredt utvalg av skytevåpen til kunder, inkludert våpen – Glock, H & K, CZ, rifle – AK-47 kalte Kalashnikov, hagle, revolver og mange andre sjeldne våpen. Også unik Desert Eagle Titanium Gold 44 Magnum.